Over mij

Maak kennis met Vianne

Wie ben ik?

Vianne Feder-Amkreutz

Mijn naam is Vianne en “langs de lijn van mijn leven” waren er vele mooie maar ook intens verdrietige momenten.

De langdurige ziekte en dood van zowel mijn moeder als vader op zeer jonge leeftijd hebben voor veel ruis op “de lijn van mijn leven” gezorgd.

Het gevoel “wat en waar is mijn plek” heb ik jaren met me meegedragen.

Het moment dat mijn oudste zoon werd opgenomen op de gesloten afdeling van een zorginstelling en bij hem de diagnose autisme werd vastgesteld zorgde dat de ruis op mijn lijn wederom werd versterkt. Ik had behoefte aan inzichten, die zorgden voor overzicht. Persoonlijke groei door middel van bewustwording volgde.

Deze persoonlijk doorleefde inzichten deel ik als systemisch coach. Ik heb geleerd om ervaringen niet weg te halen of op te lossen maar om ze in beweging te zetten waardoor een (verwerkings) proces in gang wordt gezet.

Een van de werkvormen waarmee ik werk is (familie) opstellingen. Een mooie werkvorm die zichtbaar maakt wat in ons onderbewustzijn wordt vastgehouden. Deze werkvorm kan zowel één op één als in een groep worden ingezet. Ook is deze werkvorm middels een tafelopstelling in te zetten!

Tevens zet ik Reiki, Access Bars en numerologie in ter ondersteuning tijdens jouw persoonlijke groei langs de lijn van jouw leven.

Je bent van harte welkom.

Vianne Feder - Praktijk Levenslijnen

Persoonlijk kennismaken?

Ik vind een goed gevoel en vertrouwen bij mijn cliënten belangrijk. Neem daarom gerust contact met mij op voor meer informatie.